Kohti kasvua
Koulutuksemme soveltuvat jokaiselle – alaan ja asemaan katsomatta.

Koulutukset

Johtajuuden päivä

Johtajuuden päivä on perusteellinen tutustuminen hyvejohtajuuteen. Johtajuuden päivä saa osallistujat katsomaan rohkeasti itseensä ja näkemään vahvuutensa sekä heikkoutensa. Tervetuloa matkalle sisäisen motivaation ja tiimityön uusiin ulottuvuuksiin.

Kolmen tunnin koulutus

Kolmen tunnin sessio on tiivis paketti sekä lähtölaukaus kohti luonnollista karismaa ja todellista arvovaltaa. Se opastaa osallistujia valjastamaan ammatillisen innostuksensa organisaation ja sen jäsenten palvelemiseen.

Räätälöity koulutus

Räätälöidyt sessiot sopeutuvat parhaiten sekä sisällöltään että kestoltaan osallistujien olosuhteisiin. Ne keskittyvät tiettyyn hyvejohtajuuden aspektiin, johon työorganisaatiossa on tarpeellista syventyä.

Sanottua

Kim Fagerström

Kim Fagerström

Managing Director, NCAB GROUP FINLAND

”Hyvä valmennus ja valmentaja, erilainen lähestyminen omaan itseensä ja omaan tekemiseen. Tulipahan ajattelemisen aihetta siitä miten asioita voi hanskata eri tavalla kuin tähän saakka.”

Vesa Lehtelä

Vesa Lehtelä

Toimitusjohtaja, Sininauhasäätiö

Työntekijöiden sitoutuminen yhteisiin arvoihin lisääntyi ja kiinnostus organisaatiomme kehittämiseen kasvoi. Hyvejohtajuus pystyy sitouttamaan koko organisaation, ei vain ylintä johtoa. Voin siis suositella seminaareja ja koko koulutuspakettia.

Kuka voi osallistua?

Erinomaisuutta tarvitsee jokainen

Koulutuksemme soveltuvat jokaiselle – alaan ja asemaan katsomatta. Ne sopivat erityisesti niille, jotka haluavat kehittyä erinomaisuudessa. Erinomaisuutta tarvitsee jokainen, joka on johto- ja esimiesasemassa niin ikään kuin henkilöstö- tai myyntitehtävissä.